Κατηγορία προϊόντων

Προσθέστε: Υδρογόνου ενέργειας επώασης βιομηχανική βάση, δωμάτιο 409, πρότυπο κτίριο, 1# Dangui Road, νότια της λεωφόρου Zhihui, Dantu District, Zhenjiang City, Jiangsu επαρχία, Κίνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 201612

Τηλ: + 86-511-80873088

Φαξ: + 86-511-80873089

Κιν: +8615862985234

Επαφές: Jack Wang

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: jackwang@akwchina.com


CDM6150 Εκσκαφέας υδραυλικά ερπυστριοφόρο

CDM6150 Εκσκαφέας υδραυλικά ερπυστριοφόρο

Κατασκευή μηχανημάτων CDM6150 χαρακτηριστικά: CDM6150with ισχυρή, ισχυρή και υψηλής ποιότητας κινητήρα και προηγμένη αρνητική ροή ελέγχου υδραυλικό σύστημα για να επιτύχουν την καλύτερη δύναμη ταιριάζουν και ελάχιστο costand

Detailed description

Κατασκευή μηχανημάτων CDM6150 χαρακτηριστικά:

CDM6150with ισχυρή, ισχυρή και υψηλής ποιότητας μηχανή και προηγμένη αρνητική ροή ελέγχου υδραυλικό σύστημα για να επιτύχει το καλύτερο costand ταιριάζουν και ελάχιστη δύναμη εγγυώνται τη βέλτιστη αποδοτικότητα εργασίας.
CDM6150 είναι ευρέως χρησιμοποιούμενο forexcavating, παράδοσης και φινιρίσματος της γης ή πέτρες για να ανταποκριθεί στη ζήτηση των εργοταξίων, εργοστάσιο, Δημοτική μηχανικών και πάρκο αντικείμενα κ.λπ., με το προαιρετικό σπάσιμο σφυρί, την κατεδάφιση κτιρίου, επισκευή οδού εντός της επιφάνειας και ροκ σπάσιμο μπορεί να επιτευχθεί.

Cummins κινητήρα
Το αρχικό Cummins υψηλής ισχύος, υψηλή ροπή και turbo-χρέωσης απευθείας έγχυση 4-κύλινδρο κινητήρα εγγυάται την υψηλή αξιοπιστία και αντοχή. Αέρα-αέρα μεταξύ ψύκτη σύστημα κατά τη διάρκεια πεπιεσμένου αέρα, μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά η περιεκτικότητα σε οξυγόνο κατά την καύση. Το κέντρο εγχύσεων καυσίμων υπό υψηλή πίεση εγχύσεων επιτρέπει την ομοιόμορφη αλατώδης καυσίμων, εγγυάται την κανονική καύση και μειώνει την εκπομπή καυσαερίων. Και ο κινητήρας σύμφωνα με το πρότυπο εκπομπής ⅢA ευρώ είναι προαιρετική.

Σύστημα φιλτραρίσματος
Το υψηλής απόδοσης φίλτρο αέρα διπλό στοιχείο εξασφαλίζει την ποιότητα του αέρα εισαγωγής του κινητήρα. Επιπλέον, το προ-φίλτρο αέρα μπορεί να πραγματοποιήσει το τραχύ φιλτραρίσματος πάνω από την εισαγωγή αέρα για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία υπό συνθήκες εργασίας σκόνη υψηλής συγκέντρωσης και να παρατείνει το διάστημα μεταξύ συντηρήσεων του φίλτρου αέρα. Το λάδι νερό διαχωριστικό και φίλτρο καυσίμων δύο σταδίων, θα διηθήματος την τα καύσιμα πολλές φορές στη διασφάλιση της ποιότητας των καυσίμων που τροφοδοτούνται στη μηχανή.

Σύστημα ψύξης
Η παράλληλη καλοριφέρ διευκολύνει επίδραση ψύξης καλύτερα και υπηρεσιών.

Συντήρηση και επισκευές
Η εύκολη συντήρηση του κινητήρα άμεσου ψεκασμού μειώνει το κόστος συντήρησης. Η παγκόσμια μετά από την υπηρεσία του κινητήρα, επιτρέπει την κατανομή των παγκόσμιων πόρων. Αυτό ενίσχυση της αποτελεσματικότητας υπηρεσία, ανακούφιση από το άγχος των πελατών και θα διασφαλίσει το ποσοστό συμμετοχής του εκσκαφέα.

Ειδικός διαχείρισης κινητήρα
Οι στροφές του κινητήρα επιτρέπει 10 ρυθμιζόμενα γρανάζια μέσα από το ποτενσιόμετρο του γκαζιού και επιτυγχάνει την ακριβή διαχείριση πέρα από τον αριθμό στροφών μέσα από τον έλεγχο του γκαζιού κινητήρα από την DC σερβο μηχανή. Τον κινητήρα επιτρέπει την αυτόματη λειτουργία του ρελαντί/επιτάχυνση τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων. Έχει μια λειτουργία της αφής αυξήσεων δύναμης, μπορεί να χειριστεί την κατάσταση λειτουργίας υψηλής αντοχής με ευκολία.

Τρόπος ελέγχου
Θεσπίζει σύστημα ελέγχου αρνητική ροή ή διπλός-αντλία διπλό κύκλωμα σταθερή ισχύ σύστημα ελέγχου. Υιοθετήσουν boom κρατώντας σύστημα και swing ελέγχου βαλβίδα μαξιλάρι.

Λειτουργίες
Αυτό το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με τις λειτουργίες του ευθεία ταξιδιού, βραχίονα/συμβολή, βραχίονα/εκμετάλλευση, ταλάντευση προτεραιότητα, ταλάντευση αντι-αντιστροφή και αναγέννηση του βραχίονα κυλίνδρου. Κάθε κύκλωμα επιστροφής χωρίς παρεμβολές κατά σύνθετη δράση. Σκάψιμο του βραχίονα και κουβά καθώς και άρση και ταλάντευση των βραχιόνων, την ίδια στιγμή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, οι λειτουργίες του αριστερού και του δεξιού κινητήρες είναι ανεξάρτητη κατά τη διάρκεια ταξιδιωτική βαλίτσα.

Βοηθητική υδραυλική βαλβίδα
Την κύρια βαλβίδα είναι εφοδιασμένο με μια σειρά αναμονής βαλβίδες για να διευκολύνει την εγκατάσταση των άλλων αξεσουάρ, όπως το σπάσιμο σφυρί.

Σύστημα φιλτραρίσματος
Το υδραυλικό κύκλωμα είναι εξοπλισμένο με το φίλτρο υδραυλικού λαδιού υψηλής ποιότητας που μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των υδραυλικών στοιχείων.

Εξαρτήματα
Την ειδική σχεδίαση της υδραυλικό σύστημα και τοποθεσία μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα του συστήματος της μηχανής. Η δεξαμενή υδραυλικού ελαίου, κύρια αντλία και κύρια βαλβίδα είναι διατεταγμένα στενά να συντομεύσει οι γραμμές σύνδεσης και έτσι θα μείωναν την τριβή και την πίεση πτώση της γραμμής. Το ψυγείο είναι τοποθετημένα στη δεξιά πλευρά πίσω από το αμάξι για να μειώσει αποτελεσματικά το θόρυβο, θερμού αέρα και καυσαερίων που έλαβε από τον φορέα εκμετάλλευσης.

Πιλοτικό σύστημα
Η αντλία πιλοτική είναι ανεξάρτητη από την κύρια αντλία και προμήθεια πετρελαίου στο πιλοτικό σύστημα που εγγυάται τη σταθερή και ανεξάρτητη πιλοτικού ελέγχουν και διευκόλυνση της συντήρησης.

Οθόνη
Η οθόνη πολλαπλών χρήσεων αληθινό χρώμα επιτρέπει σε πραγματικό χρόνο παρακολούθηση και επίδειξη της κρατική μηχανή, ταχύτητα του κινητήρα, θερμοκρασία ψυκτικού, πετρελαίου πίεση και καυσίμων επίπεδο κλπ.

Λειτουργία ελέγχου ενέργειας
3 δύναμη μπορεί διακόπτης τρόπων βαρέων καθηκόντων δύναμη του τρόπου (H λειτουργία), εξοικονόμηση κατανάλωσης (S mode) και λειτουργία ελαφρά ενέργειας (λειτουργία L) στο θα τη μείωση της απώλειας ενέργειας. Ο συνδυασμός των 3 τρόπους μπορεί να μειώσει την κατανάλωση καυσίμων και να ανταποκρίνονται καλύτερα τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας.

Σφάλμα αυτόματης προειδοποίησης
Επιτρέπει το σφάλμα διαγνωστικών auto προειδοποίηση οθόνη και μήνυμα σφάλματος, αποθηκεύστε έως 99.000 κομμάτια περίπου για να διευκολυνθεί η κλήση σφάλμα και η έρευνα κατά την συντήρηση του εξοπλισμού. Υπάρχουν 3 επίπεδα της οθόνης προειδοποίηση ανάλογα με τη σοβαρότητα της βλάβης.

Αυτόματη προστασία υπερθέρμανσης του κινητήρα
Η προστασία υπερθέρμανσης θα να είμαι ενεργός εάν η θερμοκρασία του ψυκτικού υγρού υπερβαίνει 102℃. Στη συνέχεια ο κινητήρας θα δεν σβέση, ενώ το σύστημα θα μειώσει την ταχύτητα του κινητήρα. Ωστόσο, εάν η θερμοκρασία του ψυκτικού είναι πάρα πολύ υψηλή, ο φορέας εκμετάλλευσης πρέπει να κλείσει τη μηχανή όπως απαιτείται και να μάθετε τα αίτια της βλάβης.

Προστασία πίεσης χαμηλή πετρελαίου
Όταν πετρελαίου πίεση κάτω από την τυποποιημένη τιμή, θα κλείσει το διακόπτη πίεσης λαδιού, την προειδοποίηση του κειμένου θα εμφανίσει για 3s και στη συνέχεια ο κινητήρας θα επιβραδύνει σε χαμηλές στροφές βραδυπορείας. Στην περίπτωση αυτή, ο φορέας εκμετάλλευσης πρέπει να κλείσει τη μηχανή όπως απαιτείται για να προστατεύσει τη μηχανή.

Θυμίζουν συντήρησης Auto
Η οθόνη θα υπενθυμίσει περιοδικά ο χειριστής του αλλάζει το λιπαντικό κινητήρα, λίπος και φίλτρο στοιχείο με το καθορισμένο χρονικό διάστημα για την υποστήριξη της υπηρεσίας ρουτίνας.

Κύριο πλαίσιο
Η λογική διάταξη των γερό πλαίσιο κύρια βελτιστοποιεί την αξιοποίηση των χαλύβων.

Σύστημα προσγείωσης
Στο Χ-διαμορφωμένη σύστημα προσγείωσης με βαρέως τύπου πλαίσιο δομή υποβάλλεται στον αναλυτικό υπολογισμό επανειλημμένες πεπερασμένων στοιχείων και να ενισχύσει τη συνολική ακαμψία, δύναμη και στρεπτική αντίσταση. Σύστημα προσγείωσης είναι συγκολλημένα από τις πλάκες δομικού χάλυβα χαμηλού κράματος με συνολική διαδικασία ποιοτικού ελέγχου. Κρίσιμη συγκολλήσεις υπόκεινται πλήρως σε ανίχνευση σφαλµάτων και το στρες τεστ για την ποιότητα του προϊόντος.

Κομμάτι
Υπάρχουν φουσκωτά και λίκνο αντιολισθητικών αλυσίδων στη μέση τις συνδέσεις διαδρομής. Χρησιμοποιώντας τύπου m-σφραγίδες για να εξασφαλιστεί η λιπαντική επίδραση του ρολό καρφίτσα και καρφίτσα Μπους. Επέκταση της γραμμής εργασίας ζωής αποτελεσματικά.

Γραμμής οδοστρωτήρες
Την εύλογη ρύθμιση της γραμμής οδοστρωτήρες διανέμει καλύτερα το άγχος που εφαρμόζεται σε τα παπούτσια του κομμάτι.

Μεταφορέας οδοστρωτήρες
Μεταφορέας οδοστρωτήρες με αξιόπιστη συνολική σφραγίσεως ιδιότητα επιτρέπει η μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ταξίδια συσκευή
Μονάδας απασχολεί τα εισαγόμενα κινητήρες υψηλής ποιότητας και κινητήριου τροχού υιοθετεί θέρμανσης υψηλής συχνότητας συνολική σκληραίνοντας διαδικασία για να ενεργοποιήσετε την εξαιρετική αντίσταση σε φθορά του χείλους εξωτερικά εργαλεία.

Ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης μαξιλάρι
Ο ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης μαξιλάρι με υψηλής ποιότητας στεγανοποίηση αποτελεσματικά εγγυάται τη σφράγιση της υψηλής πίεσης στο εσωτερικό του μπλοκ των κυλίνδρων, οι πηγές υπόκεινται στη ειδική θερμική επεξεργασία για να επιτρέψει την εξαιρετική καταπόνησης.

Σύστημα απορρόφησης κραδασμών cab
Το αμάξι κέλυφος εγκαθίσταται στην πλατφόρμα μέσα από την απορρόφηση των κραδασμών υλικά που αποτελούνται από το πυρίτιο πετρελαίου και συνθετικών ελαστικών για να ανακουφίσει τη δόνηση, μείωση του θορύβου και εγγυώνται την άνεση λειτουργίας.

Εξωτερικές δομή cab
Η στέγη και οι δύο πλευρές της καμπίνας ενισχύονται από το χάλυβα σωλήνες για την ενίσχυση της αντίστασης κούραση και απόσβεση ικανότητα. Η πτώση αντικειμένου προστασίας σε περίπτωση ανατροπής είναι βιδωμένο στο μέτωπο αμαξιών άμεσα να διευκολυνθεί η απομάκρυνση και συνεπώς επιτρέπουν στη μηχανή για να προσαρμοστούν στις συνθήκες εργασίας και ικανοποιεί τις απαιτήσεις ασφάλειας καθορισμένο.

Windows
Το γυαλί είναι επέμενε να τον ΦΑΠ άμεσα χωρίς πλαίσιο για να διευρύνει το οπτικό πεδίο. Τα παράθυρα επιτρέπουν ελεύθερη προσαρμογή για να ανοίξετε/κλείσετε εμπρός και επάνω παράθυρο και παρμπρίζ, εκτός αυτού, το μπροστινό γυαλί μπορεί να ρυθμιστεί σε οροφή πάνω από το χειριστή.

Μπροστινό ψηκτρών
Η ψήκτρα που βρίσκεται μπροστά από το αμάξι πυλώνα μεγεθύνει το οπτικό πεδίο του φορέα εκμετάλλευσης, επιτρέπει τη συνεχή και διαλείπουσα λειτουργία τρόπους.

Ασφαλή και άνετη καμπίνα
Αριστερά/δεξιά πυλώνα τύπου ενισχυμένο αμάξι είναι σύμφωνη με 15012117-2: 2008 και την προαιρετική καμπίνα FOPS συμμορφώνεται με 15010262:1998, για να εξασφαλίζεται η ασφάλεια του χειριστή. Ο χώρος της καμπίνας 2.7m3 κάνει τη λειτουργία του εκσκαφείς άνετα. Η λογική διάταξη των στοιχείων ελέγχου βρεθείτε στην καμπίνα επιτρέπει εύκολη λειτουργία.

Πρότυπο Cab εξοπλισμός
Το αμάξι μέσα περιλαμβάνει το πούρο αναπτήρας δίσκος ash, ποτηροθήκη, άγκιστρο παλτό, μικρός κλειστός τόπος και αποθήκευσης rack, που ενισχύουν την άνεση λειτουργίας.

Σύστημα a/c
Την υψηλή απόδοση και την υγιή A/C επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί. Πίνακα ελέγχου συνοπτικό και εύκολο τύπου κλειδί λειτουργία, πολυ-κατεύθυνσης A/C έξοδος αέρα που επιτρέπει την γρήγορη ρύθμιση της καμπίνας μέσα θερμοκρασίας και γρήγορα να ξεπαγώσει. Η λειτουργία Αυτοδιάγνωσης Βλαβών διευκολύνει τη διατήρηση A/C.

Deluxe κάθισμα
Το κάθισμα άνετο αναστολή τύπου είναι εφοδιασμένο με υδραυλικό αποσβεστήρα δονήσεων, την ευρεία πλάτη του καθίσματος επιτρέπει την υποστήριξη μέσης και την καμπύλη προφίλ επιτρέπει άνετη οδήγηση, το διπλό slide διαδρομής πολλαπλών τρόπο πολλαπλών βημάτων κανονισμού επιτρέπει διάφορες επιχειρήσεις να βρουν την καλύτερη στάση του σώματος, το ευρύ πεντάλ χώρο επιτρέπει τέντωμα το ελεύθερο σώμα και ανακουφίζει από τον φορέα εκμετάλλευσης από την κούραση λειτουργία εδώ και πολύ καιρό.

Joystick κλειδαριά ασφαλείας
Το joystick κλειδαριά ασφαλείας υδραυλική βρίσκεται έξω από το κουτί αριστερό βραχίονα στο αμάξι. Το μηχάνημα ελέγχου είναι ενεργό μόνο όταν το joystick είναι σε θέση, η οποία μπορεί να αποτρέψει τη λάθος λειτουργία με αποτελεσματικό τρόπο.

Μοχλό ελέγχου
Το λογικό σχέδιο των μοχλό ελέγχου σώζει την προσπάθεια λειτουργίας από την αρχή μοχλών, ο εργονομικός σχεδιασμός επιτρέπει στο χειριστή για να διατηρήσει το φυσικό καρπό και μπράτσο στάση. Το κτύπημα μέτρια joystick ανακουφίζει από το βαθμό της κόπωσης και εξασφαλίζει τον ακριβή έλεγχο.

Διακόπτη πίνακα ελέγχου
Πίνακα ελέγχου, στο παράθυρο αριστερά/δεξιά πιλοτικό είναι σε συνοπτική και αισθητική διάταξη και η λειτουργία της πληκτρολόγησης είναι εύκολη.

Βραχίονα και το χέρι
Να αντιμετωπίσουν το υψηλό φορτίο κατά τη διάρκεια λειτουργίας, η ομάδα σχεδιασμού & ανάπτυξης της LONKING υιοθετεί πιο συντηρητική σχεδιασμός φιλοσοφία, διατηρεί το υψηλότερο συντελεστή ασφαλείας, απασχολεί Ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων, τον υπολογισμό και βέλτιστη σχεδίαση για να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του βραχίονα και το χέρι και να επιλέγει το χαμηλής κράμα υψηλής αντοχής δομικών χαλύβων για την κατασκευή βραχίονα και το χέρι.

Καρφίτσα Roll
Ο άξονας του pin είναι το βασικό στοιχείο για τη σύνδεση της συσκευής εργασίας. LONKING επιλέγει τους προμηθευτές επαγγελματική καρφίτσα άξονων και οι άξονες καρφίτσα με την αυστηρή σφάλμα ανίχνευση στη διασφάλιση της ποιότητας. Στον άξονα του pin του LONKING εκσκαφείς έχει παχύ χρώμιο plating παλτό και υψηλή επιφάνεια τελειώστε. Η ειδική μεταχείριση που επιτρέπει την εξαιρετικά υψηλή αντοχή και αντίσταση διάβρωσης.

Κουβά
Το σώμα του κάδου είναι κατασκευασμένο από κράμα χαμηλής και υψηλής αντοχής υλικών και την εξωτερική δομή είναι κατασκευασμένη από υψηλής αντοχής και ανθεκτικά στη φθορά χαλύβων, που αποτελούν ολόκληρη ενισχυμένη κουβά. Αυτού του εκσκαφέα παρέχει κουβά διαφορετικές επιλογές να ικανοποιήσει διαφορετικές απαιτήσεις εργασίας.

Εύκολη συντήρηση και υπηρεσία
Ο σχεδιασμός και η διαρρύθμιση του CDM6150 έχει λάβει την παρέχοντας ευκολία για συντήρηση του ατόμου υπόψη. Περισσότερες τοποθεσίες συντήρηση μπορεί να προσεγγιστεί από το επίπεδο του εδάφους, να επιτρέπουν τη διατήρηση γρήγορο και υψηλής απόδοσης. 3 πλευρά πόρτες μπορούν να ανοίξουν κατά τη συνήθη επιθεώρηση και τη συντήρηση και κάθε σημείο της υπηρεσίας είναι εύκολα προσβάσιμα. Τα σημεία συντήρησης είναι σαφώς καθορισμένες, εύκολος να λειτουργήσει. Ηλεκτρικά στοιχεία είναι συγκεντρωμένες στο πλαίσιο ελέγχου/μ στο αμάξι για να διευκολύνει τη συντήρηση.

Μακρά συντήρηση και υπηρεσία κύκλου
Η συντήρηση και η υπηρεσία κύκλο της CDM6150 παρατάθηκε να μειώσει τη συλλογή τμήματα συντήρησης και να ενισχύσει τη διαθεσιμότητα.


ΠροδιαγραφέςCDM6150
ΜηχανήΜοντέλοCummins4BTAA3.9-CCumminsQSB4.5Εκτιμημένη δύναμη86 kW (117hp) /2200 rpm90 kW (122hp) /2200 rpmMax. ροπή424 N.m/1600 rpm489 N.m/1500 rpmΆντεξε το κτύπημα χ102 mm × 120 mm107 mm × 124 mmΜετατόπιση3.9 L4.5 LΣχόλιοΔιατηρηθεί η ονομαστική ισχύς σε υψόμετρο 2300m.Βάρος λειτουργίαςΠερίληψηΛειτουργίας βάρος: 14000 kg του επιχειρησιακού βάρους περιλαμβάνει το βάρος των 4600 mm βραχίονας πρότυπο, πρότυπο βραχίονα 2500 mm, 0.56m3 πρότυπο κάδο,
500 mm κομμάτι παπούτσια, λιπαντικών, ψυκτικό μέσο, η δεξαμενή πετρελαίου ντίζελ πλήρη και το υπόλοιπο τυποποιημένη διαμόρφωση μονάδες...Επίγεια πίεση45 kPaΧωρητικότητα υγρούΡεζερβουάρ270 LΣύστημα ψύξης23 LΛιπαντικό κινητήρα14 LSwing μονάδα κίνησης1.8 LΤαξιδιού τον εξοπλισμό2 × 2.5 LΟχείο υδραυλικού λαδιού159 LSwing μηχανισμόςΠερίληψηΥψηλή ροπή κινητήρα έμβολο και πλανητικό μειωτήρα 2 σταδίων με το αυτοκίνητο. Μέσα φόρτωση κινητήρα πέδη από
άνοιξη και κυκλοφορεί από την Υδραυλική μονάδα. Η Αυτόματη πέδηση είναι διαθέσιμη όταν το μοχλό ελέγχου ταλάντευσης είναι σε ουδέτερη θέση.Η ταχύτητα ταλάντευσης11.9 rpmΤαξίδια με το αυτοκίνητοΠερίληψηΤην ολοκληρωμένη ταχύτητα 2 έμβολο Υδραυλική κινητήρα και μειωτής κίνηση, κινητικών και υδραυλική σωλήνωση που διοργανώνονται
μέσα στο πλαίσιο του κομμάτι για να αποτρέψει τη ζημία που προκαλείται από το τραχύ οδόστρωμα. Η μηχανή παρέχεται στο εσωτερικό
η υπηρεσία φρένων και σοκ απορρόφηση βαλβίδα να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία και την στάση και την αξιόπιστη πέδηση.Taveling ταχύτητα3.34-5.5 km/hGradeability35°(70%)MaximumTraction113 kNΔιακινούμενου μηχανισμούΠρότυπο παρακολούθηση παπούτσι πλάτους500 mmΌχι. της κομμάτι υποδημάτων43 (κάθε πλευρά)Όχι. του carrierrollers2 (κάθε πλευρά)Όχι. της γραμμής οδοστρωτήρες7 (κάθε πλευρά)Υδραυλικό σύστημαΚύρια αντλίαΔιπλής όψης με αξονικό έμβολο μεταβλητή αντλίαΑντλία πιλοτικήΓραναζωτές αντλίες (ολοκληρωμένο σε κύρια αντλία)Max. ροής του συστήματος2 × 120 L / minMax. πίεση του εξοπλισμού34.3 MPaMax. πιλοτικό πίεση3.9 MPaΛειτουργίας εξοπλισμούΚάθε μηχανή δράσης είναι υπό τον πειραματικό έλεγχο. Το δεξιό μοχλό που ελέγχει την κίνηση του βραχίονα και κουβά ενώ
το αριστερό μοχλό που ελέγχει η ταλάντωση των βραχιόνων κίνηση και άνω δομή. Το ΠΟΤΗΡΙ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ πιλοτικά, παρέχεται με το μοχλό
Joystick για να ελέγχει τη μηχανή που ταξιδεύει ή στροφή από το πόδι ή μοχλό. Περιοδεύουσα ταχυτήτων υιοθετεί τον έλεγχο διακόπτης σωληνοειδών.Ηλεκτρικό σύστημαΣύστημα τάση: 24 V μπαταρία: 12 V, 120 A × 2


Μέγεθος μεταφορών
Τα παρακάτω μεγέθη προσεγγίζει εκείνην που του εξοπλισμού του τυπική ρύθμιση παραμέτρων.


Μήκος βραχίονα (χιλ.)4600
Μήκος βραχιόνων (mm)2500
ένα μήκος μεταφορών7930
β δίκτυα μεταφορών (χιλ.)3070
γ ανατροπείς απόσταση (mm)2880
δ ουρά περιστροφής radius(mm)2250
e έδαφος clearance(mm) αντίβαρο924
στ κομμάτι μετρητής1990
πλάτος συνολικό μεταφορικό g2590
h άνω δομή πλάτος2500
Πρότυπο ανιχνεύω παπούτσι πλάτος500
J Min. έδαφος clearance(mm)422
CAB (χιλ.)2868


Εύρος λειτουργίας
Τα παρακάτω μεγέθη προσέγγιση αυτό του εξοπλισμού του τυπική ρύθμιση παραμέτρων.


Μήκος βραχίονα (χιλ.)4600
Μήκος βραχιόνων (mm)2500
ΑΜΑΞ. σκάψιμο radius(mm):8336
β Max. σκάψιμο depth(mm):5542
c Max. σκάψιμο (χιλ.):8343
δ Max. ντάμπινγκ (χιλ.):6160
e Max. σκάψιμο ακτίνας σε ground(mm):8214
Max. force-ISO(kN) ξεμπλοκάρισμα κουβά:132.4
Max. βραχίονα ξεμπλοκάρισμα force-ISO(kN):85,6


Βασικός εξοπλισμός
Τα ακόλουθα στοιχεία εξοπλισμού αποτελούν μέρος του συνολικά κανονικού εξοπλισμού. Επιπλέον, η βασική ρύθμιση παραμέτρων θα αλλάξει μαζί με την τροποποίηση του προϊόντος.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον τοπικό παράγοντα.
ΕναλλάκτηΑναστολή τύπου ρυθμιζόμενο κάθισμα
Φανός εργασίας πλατφόρμα (2)Ανασυρόμενος αλκοτέστ
Φανός εργασίας έκρηξη (1)Τασάκι και αναπτήρα πούρων
Νερό-απόδειξη ηλεκτρικές συνδέσειςΠοτηροθήκη
Αρχική Yanmar μηχανήΣύστημα a/c, με γρήγορα να ξεπαγώσει
Ακτινική σφραγίδα φίλτρο αέραΜπορούν να εγκατασταθούν δύο επιπλέον πετάλια
Αέρα prefilterΥδραυλική ασφάλεια lock joystick
Λάδι νερό διαχωριστικόΡαδιόφωνο
Φίλτρο καυσίμωνΑρχείο τσέπη
Καλοριφέρ κυματισμένη καθορισμός τοίχο με θέρμανση χώρουΚαπέλο και το παλτό γάντζο
Δεξαμενή καυσίμου μεγάλου όγκουΡάφι αποθήκευσης
Βοηθητική υδραυλική βαλβίδα (1)Εσωτερικού φωτισμού εξοπλισμός
Αυτόματη πέδηση σταθμεύσεως ταλάντευσηςΔιπλό στερεοφωνικό ομιλητή
Βραχίονα ελέγχου λειτουργία συγκράτησηςOpenable φεγγίτη
ΑντίβαροΥαλοκαθαριστήρα και εκτοξευτήρα ύδατος
Πύλη κλειδαριά και την κλειδαριά κάλυψηΣιωπηλός μάρτυρας (έξοδος διαφυγής)
Εν στάσει συμπυκνωτή A/CΣφυρί διαφυγής
Re-Ενεργοποίηση κυκλώματος βραχίοναΧαλάκι δαπέδου washable καουτσούκ
Διπλή ταχύτητα ταξιδιούΠυροσβεστήρας
Μπροστινό ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης και ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης μαξιλάριΓραφική οθόνη
Τροχός οδήγησηςΕμφάνιση ημερομηνίας και ώρας
Κεντρική ταλάντευσης συνδετήραςΟθόνη του κράτους
Κομμάτι φρουράΕργάσιμη ώρα εμφάνισης
Ρυθμιζόμενο κάθισμα υποβραχιόνιοΤρέχουσα οθόνη ταχύτητας μηχανών
Εναέρια και σαγματοποιίας (εξαιρουμένων των ηχείο ραδιόφωνο)Προειδοποιητικό μήνυμα


Προαιρετικός εξοπλισμός
Τον προαιρετικό εξοπλισμό που μπορεί να διαφέρει από αυτό το εγχειρίδιο. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον τοπικό παράγοντα.
ΚουβάΚονσόλαΣύστημα προσγείωσηςΒοηθητική Υδραυλική μονάδα και αγωγού
Στενό κουβά 0.1 m ³ γενική κουβά 0,25 m ³ γενική κουβά 0.36 m³ γενική κουβά 0.39 m³ χαλαρά materialbucket 0.42 m³Φανός εργασίας προειδοποίηση500 χιλ για τριπλό grouser παπούτσιαΣπάσιμο σφυρί αγωγού
CAB στέγη προστασίας των καθαρών600 χιλ για τριπλό grouser παπούτσιαΣφυρί υδραυλικό σπάσιμο
Καμπίνα μπροστινή τέλος ημι-προστασία δίχτυΚομμάτι καουτσούκ μπλοκ
CAB το εμπρόσθιο άκρο ολοκλήρωμα προστασία δίχτυΤαξίδια προειδοποίηση συσκευή


Hot Tags: Εκσκαφέας υδραυλικά ερπυστριοφόρο cdm6150, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χαμηλή τιμή, καλύτερη, προϊόντα
Συναφή προϊόντα
Feedback