Κατηγορία προϊόντων

Προσθέστε: Υδρογόνου ενέργειας επώασης βιομηχανική βάση, δωμάτιο 409, πρότυπο κτίριο, 1# Dangui Road, νότια της λεωφόρου Zhihui, Dantu District, Zhenjiang City, Jiangsu επαρχία, Κίνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 201612

Τηλ: + 86-511-80873088

Φαξ: + 86-511-80873089

Κιν: +8615862985234

Επαφές: Jack Wang

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: jackwang@akwchina.com


CDM6240 Εκσκαφέας υδραυλικά ερπυστριοφόρο

CDM6240 Εκσκαφέας υδραυλικά ερπυστριοφόρο

Κατασκευή μηχανημάτων CDM6240 χαρακτηριστικά: CDM6240with ισχυρή, ισχυρή και υψηλής ποιότητας κινητήρα και προηγμένη αρνητική ροή ελέγχου υδραυλικό σύστημα για να επιτύχουν την καλύτερη δύναμη ταιριάζουν και ελάχιστο costand

Detailed description

Κατασκευή μηχανημάτων CDM6240 χαρακτηριστικά:

CDM6240with ισχυρή, ισχυρή και υψηλής ποιότητας μηχανή και προηγμένη αρνητική ροή ελέγχου υδραυλικό σύστημα για να επιτύχει το καλύτερο costand ταιριάζουν και ελάχιστη δύναμη εγγυώνται τη βέλτιστη αποδοτικότητα εργασίας.
CDM6240 είναι ευρέως χρησιμοποιούμενο forexcavating, παράδοσης και φινιρίσματος γη ή πέτρες για να ανταποκριθεί στη ζήτηση των εργοταξίων, εργοστάσιο, Δημοτική μηχανικών και πάρκο αντικείμενα. Με τον προαιρετικό κουβά, υλικού χειρισμού, Πατητή, τάφρος ανασκαφή και ποταμού πορεία καθαρισμού μπορεί να επιτευχθεί, με την προαιρετική σπάσιμο σφυρί, το κτίριο κατεδάφιση, επισκευή οδού εντός της επιφάνειας και ροκ σπάσιμο μπορεί να επιτευχθεί. Τα δομικά μέλη υπόκεινται σε το επανειλημμένες αναλυτικός υπολογισμός για να εξασφαλιστεί η ακαμψία και η δύναμη, η οποία μπορεί να αντιμετωπίσει τις αυστηρές συνθήκες εργασίας.

Cummins 6BTAA5.9-C
Το αρχικό Cummins υψηλής ισχύος, υψηλή ροπή και turbo-χρέωσης άμεση έγχυση 6-κύλινδρο κινητήρα εγγυάται την υψηλή αξιοπιστία και αντοχή. Του αέρα ψύξης σύστημα πέρα από τον πεπιεσμένο αέρα μπορεί να ενισχύσει την περιεκτικότητα σε οξυγόνο κατά την καύση αισθητά. Το κέντρο εγχύσεων καυσίμων υπό υψηλή πίεση εγχύσεων επιτρέπει την ομοιόμορφη αλατώδης καυσίμων, εγγυάται την κανονική καύση και μειώνει την εκπομπή καυσαερίων αερίου.

Σύστημα φιλτραρίσματος
Το υψηλής απόδοσης φίλτρο αέρα διπλό στοιχείο εξασφαλίζει την ποιότητα του αέρα εισαγωγής του κινητήρα. Επιπλέον, το προ-φίλτρο αέρα μπορεί να πραγματοποιήσει το τραχύ φιλτραρίσματος πάνω από την εισαγωγή αέρα για να καταστεί δυνατή η λειτουργία στις συνθήκες ατμοσφαιρική ποιότητα εργασίας και να παρατείνει το διάστημα μεταξύ συντηρήσεων του φίλτρου αέρα. Το λάδι νερό διαχωριστικό και φίλτρο καυσίμων δύο σταδίων, θα διηθήματος την τα καύσιμα πολλές φορές στη διασφάλιση της ποιότητας των καυσίμων που τροφοδοτούνται στη μηχανή.

Σύστημα ψύξης
Η παράλληλη καλοριφέρ ψύξης κάνει ψυκτική επίδραση καλύτερη υπηρεσία και ευκολότερη.

Συντήρηση και επισκευές
Η εύκολη συντήρηση του κινητήρα άμεσου ψεκασμού μειώνει το κόστος συντήρησης. Η παγκόσμια μετά από την υπηρεσία του κινητήρα, επιτρέπει την κατανομή των παγκόσμιων πόρων. Αυτό ενίσχυση της αποτελεσματικότητας υπηρεσία, ανακουφίσει τους πελάτες της ανησυχίας σχετικά με την υπηρεσία και θα διασφαλίσει το ποσοστό συμμετοχής του εκσκαφέα.

Ειδικός διαχείρισης κινητήρα
Οι στροφές του κινητήρα επιτρέπει 10 ρυθμιζόμενα γρανάζια μέσα από το ποτενσιόμετρο του γκαζιού και επιτυγχάνει την ακριβή διαχείριση πέρα από τον αριθμό στροφών μέσα από τον έλεγχο του γκαζιού κινητήρα από την DC σερβο μηχανή. Τον κινητήρα επιτρέπει την αυτόματη λειτουργία του ρελαντί/επιτάχυνση τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων. Έχει μια λειτουργία της αφής αυξήσεων δύναμης, μπορεί να χειριστεί την κατάσταση λειτουργίας υψηλής αντοχής με ευκολία.

Τρόπος ελέγχου
Η διπλή αντλία συνολικής ισχύος δύο κυκλώματος σύστημα ελέγχου υιοθετεί την ώριμοι και αξιόπιστοι Ευρώπη και Αμερική τεχνολογία για τον έλεγχο της ροής, η βαλβίδα σωληνοειδών ανάλογη ρυθμίζει την πίεση δύο σταδίων ελέγχου της βαλβίδας κύρια υπερχείλιση.

Λειτουργίες
Αυτό το μηχάνημα επιτρέπει τις λειτουργίες του ευθεία ταξίδια, βραχίονα/armconfluence, βραχίονα/χεριού που κρατάει, ταλάντευση προτεραιότητα, Αντιλογισμός swinganti και κύλινδρος ofarm αναγέννηση. Κάθε κύκλωμα χωρίς παρεμβολές κατά σύνθετη δράση. Σκάψιμο του βραχίονα και κουβά καθώς και άρση και ταλάντευση των βραχιόνων, την ίδια στιγμή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, οι λειτουργίες του αριστερού και του δεξιού κινητήρες είναι ανεξάρτητη κατά τη διάρκεια ταξιδιωτική βαλίτσα.

Βοηθητική υδραυλική βαλβίδα
Την κύρια βαλβίδα είναι εφοδιασμένο με μια σειρά αναμονής βαλβίδες για να διευκολύνει την εγκατάσταση των άλλων αξεσουάρ, όπως το σπάσιμο σφυρί.

Σύστημα φιλτραρίσματος
Το υδραυλικό κύκλωμα είναι εξοπλισμένο με το φίλτρο υδραυλικού λαδιού υψηλής ποιότητας που μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των υδραυλικών στοιχείων.

Εξαρτήματα
Την ειδική σχεδίαση της υδραυλικό σύστημα και τοποθεσία μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα του συστήματος της μηχανής. Η δεξαμενή υδραυλικού ελαίου, κύρια αντλία και κύρια βαλβίδα είναι διατεταγμένα στενά να συντομεύσει οι γραμμές σύνδεσης και έτσι θα μείωναν την τριβή και την πίεση πτώση της γραμμής. Το ψυγείο είναι τοποθετημένα στη δεξιά πλευρά πίσω από το αμάξι για την αποτελεσματική μείωση του θορύβου, θερμού αέρα και καυσαερίων αερίου που έλαβε από τον φορέα εκμετάλλευσης.

Πιλοτικό σύστημα
Η αντλία πιλοτική είναι ανεξάρτητη από την κύρια αντλία και προμήθεια πετρελαίου στο πιλοτικό σύστημα που εγγυάται τη σταθερή και ανεξάρτητη πιλοτική ελέγχου και διευκόλυνση της συντήρησης.

Οθόνη
Η οθόνη πολλαπλών χρήσεων αληθινό χρώμα επιτρέπει σε πραγματικό χρόνο παρακολούθηση και επίδειξη της κρατική μηχανή, ταχύτητα του κινητήρα, θερμοκρασία ψυκτικού, πετρελαίου πίεση και καυσίμων επίπεδο κλπ.

Λειτουργία ελέγχου ενέργειας
3 δύναμη μπορεί διακόπτης τρόπων βαρέων καθηκόντων δύναμη του τρόπου (H λειτουργία), εξοικονόμηση κατανάλωσης (S mode) και λειτουργία ελαφρά ενέργειας (λειτουργία L) στο θα τη μείωση της απώλειας ενέργειας σύστημα. Ο συνδυασμός των 3 τρόπους μπορεί να μειώσει την κατανάλωση καυσίμων και να ανταποκρίνονται καλύτερα τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας.

Σφάλμα αυτόματης προειδοποίησης
Επιτρέπει το σφάλμα διαγνωστικών auto προειδοποίηση οθόνη και μήνυμα σφάλματος, αποθηκεύστε έως 99.000 κομμάτια περίπου για να διευκολυνθεί η κλήση σφάλμα και η έρευνα κατά την συντήρηση του εξοπλισμού. Υπάρχουν 3 επίπεδα της οθόνης προειδοποίηση ανάλογα με τη σοβαρότητα της βλάβης.

Αυτόματη προστασία υπερθέρμανσης του κινητήρα
Η προστασία υπερθέρμανσης θα να είμαι ενεργός εάν η θερμοκρασία του ψυκτικού υγρού υπερβαίνει 102℃. Στη συνέχεια ο κινητήρας δεν θα καθυστερήσουν ενώ το σύστημα θα μειώσει την ταχύτητα του κινητήρα. Ωστόσο, εάν η θερμοκρασία του ψυκτικού είναι πάρα πολύ υψηλή, ο φορέας εκμετάλλευσης πρέπει να κλείσει τη μηχανή όπως απαιτείται και να μάθετε τα αίτια της βλάβης.

Προστασία πίεσης χαμηλή πετρελαίου
Όταν πετρελαίου πίεση κάτω από την τυποποιημένη τιμή, θα κλείσει το διακόπτη πίεσης λαδιού, την προειδοποίηση του κειμένου θα εμφανίσει για 3s και στη συνέχεια ο κινητήρας θα επιβραδύνει σε χαμηλές στροφές βραδυπορείας. Στην περίπτωση αυτή, ο φορέας εκμετάλλευσης πρέπει να κλείσει τη μηχανή όπως απαιτείται.

Θυμίζουν συντήρησης Auto
Η οθόνη θα υπενθυμίσει περιοδικά ο χειριστής του αλλάζει το λιπαντικό κινητήρα, λίπος και φίλτρο στοιχείο με το καθορισμένο χρονικό διάστημα για την υποστήριξη της υπηρεσίας ρουτίνας.

Κύριο πλαίσιο
Η λογική διάταξη των γερό πλαίσιο κύρια βελτιστοποιεί την αξιοποίηση των χαλύβων.

Σύστημα προσγείωσης
Το undercarriagewith Χ-διαμορφωμένη δομή βαρέως τύπου πλαίσιο υποβάλλεται σε αναλυτικός υπολογισμός την επαναλαμβανόμενη πεπερασμένων στοιχείων και ενίσχυση της συνολική ακαμψία, αντοχή και στρεπτική αντίσταση. Σύστημα προσγείωσης είναι συγκολλημένα από τις πλάκες δομικού χάλυβα χαμηλού κράματος με συνολική διαδικασία ποιοτικού ελέγχου. Κρίσιμη συγκολλήσεις υπόκεινται πλήρως σε ανίχνευση σφαλµάτων και το στρες τεστ για την ποιότητα του προϊόντος.

Κομμάτι
Υπάρχουν φουσκωτά και λίκνο αντιολισθητικών αλυσίδων στη μέση τις συνδέσεις διαδρομής. Χρησιμοποιώντας τύπου m-σφραγίδες για να εξασφαλιστεί η λιπαντική επίδραση της καρφίτσα και καρφίτσα σουίτες. Επέκταση της γραμμής εργασίας ζωής αποτελεσματικά.

Ταξίδια συσκευή
Μονάδας απασχολεί τα εισαγόμενα κινητήρες υψηλής ποιότητας και κινητήριου τροχού υιοθετεί θέρμανσης υψηλής συχνότητας συνολική σκληραίνοντας διαδικασία για να ενεργοποιήσετε την εξαιρετική αντίσταση σε φθορά του χείλους εξωτερικά εργαλεία.

Ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης μαξιλάρι
Ο ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης μαξιλάρι με υψηλής ποιότητας στεγανοποίηση αποτελεσματικά εγγυάται τη σφράγιση της υψηλής πίεσης στο εσωτερικό του μπλοκ των κυλίνδρων, οι πηγές υπόκεινται στη ειδική θερμική επεξεργασία για να επιτρέψει την εξαιρετική καταπόνησης.

Σύστημα απορρόφησης κραδασμών cab
Το αμάξι κέλυφος εγκαθίσταται στην πλατφόρμα μέσα από την απορρόφηση των κραδασμών υλικά που αποτελούνται από το πυρίτιο πετρελαίου και συνθετικών ελαστικών για να ανακουφίσει τη δόνηση, μείωση του θορύβου και εγγυώνται την άνεση λειτουργίας.

Εξωτερικές δομή cab
Η στέγη και οι δύο πλευρές της καμπίνας ενισχύονται από το χάλυβα σωλήνες για την ενίσχυση της αντίστασης κούραση και απόσβεση ικανότητα. Η πτώση αντικειμένου προστασίας σε περίπτωση ανατροπής είναι βιδωμένο στο μέτωπο αμαξιών άμεσα να διευκολυνθεί η απομάκρυνση και συνεπώς επιτρέπουν στη μηχανή για να προσαρμοστούν στις συνθήκες εργασίας και ικανοποιεί τις απαιτήσεις ασφάλειας καθορισμένο.

Windows
Το γυαλί είναι επέμενε να τον ΦΑΠ άμεσα χωρίς πλαίσιο για να διευρύνει το οπτικό πεδίο. Τα παράθυρα επιτρέπουν ελεύθερη προσαρμογή για να ανοίξετε/κλείσετε εμπρός και επάνω παράθυρο και παρμπρίζ, εκτός αυτού, το μπροστινό γυαλί μπορεί να ρυθμιστεί σε οροφή πάνω από το χειριστή.

Μπροστινό ψηκτρών
Η ψήκτρα που βρίσκεται μπροστά από το αμάξι πυλώνα μεγεθύνει το οπτικό πεδίο του φορέα εκμετάλλευσης, επιτρέπει τη συνεχή και διαλείπουσα λειτουργία τρόπους.

Ασφαλή και άνετη καμπίνα
Αριστερά/δεξιά πυλώνα τύπου ενισχυμένο αμάξι είναι σύμφωνη με 15012117-2: 2008 και την προαιρετική καμπίνα FOPS συμμορφώνεται με 15010262:1998, για να εξασφαλίζεται η ασφάλεια του χειριστή. Ο χώρος της καμπίνας 2.7m3 κάνει τη λειτουργία του εκσκαφείς άνετα. Η λογική διάταξη των στοιχείων ελέγχου βρεθείτε στην καμπίνα επιτρέπει εύκολη λειτουργία.

Πρότυπο Cab εξοπλισμός
Το αμάξι μέσα περιλαμβάνει το πούρο αναπτήρας δίσκος ash, ποτηροθήκη, άγκιστρο παλτό, μικρός κλειστός τόπος και αποθήκευσης rack, που ενισχύουν την άνεση λειτουργίας.

Σύστημα a/c
Την υψηλή απόδοση και την υγιή A/C επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί. Πίνακα ελέγχου συνοπτικό και εύκολο τύπου κλειδί λειτουργία, πολυ-κατεύθυνσης A/C έξοδος αέρα που επιτρέπει την γρήγορη ρύθμιση της καμπίνας μέσα θερμοκρασίας και γρήγορα να ξεπαγώσει. Η λειτουργία Αυτοδιάγνωσης Βλαβών διευκολύνει τη διατήρηση A/C.

Deluxe κάθισμα
Το κάθισμα άνετο αναστολή τύπου είναι εφοδιασμένο με υδραυλικό αποσβεστήρα δονήσεων, την ευρεία πλάτη του καθίσματος επιτρέπει την υποστήριξη μέσης και την καμπύλη προφίλ επιτρέπει άνετη οδήγηση, το διπλό slide διαδρομής πολλαπλών τρόπο πολλαπλών βημάτων κανονισμού επιτρέπει διάφορες επιχειρήσεις να βρουν την καλύτερη στάση του σώματος, το ευρύ πεντάλ χώρο επιτρέπει τέντωμα το ελεύθερο σώμα και ανακουφίζει από τον φορέα εκμετάλλευσης από την κούραση λειτουργία εδώ και πολύ καιρό.

Joystick κλειδαριά ασφαλείας
Το joystick κλειδαριά ασφαλείας υδραυλική βρίσκεται έξω από το πλαίσιο του χρήστη αριστερό βραχίονα στο αμάξι. Το μηχάνημα ελέγχου είναι ενεργό μόνο όταν το joystick είναι σε θέση, η οποία μπορεί να αποτρέψει τη λάθος λειτουργία με αποτελεσματικό τρόπο.

Μοχλό ελέγχου
Το λογικό σχέδιο των μοχλό ελέγχου σώζει την προσπάθεια λειτουργίας από την αρχή μοχλών, ο εργονομικός σχεδιασμός επιτρέπει στο χειριστή για να διατηρήσει το φυσικό καρπό και μπράτσο στάση. Το κτύπημα μέτρια joystick ανακουφίζει από το βαθμό της κόπωσης και εξασφαλίζει τον ακριβή έλεγχο.

Διακόπτη πίνακα ελέγχου
Πίνακα ελέγχου, στο παράθυρο αριστερά/δεξιά πιλοτικό είναι σε συνοπτική και αισθητική διάταξη και η λειτουργία της πληκτρολόγησης είναι εύκολη.

Βραχίονα και το χέρι
Να αντιμετωπίσουν το υψηλό φορτίο κατά τη διάρκεια λειτουργίας, η ομάδα σχεδιασμού & ανάπτυξης της LONKING υιοθετεί πολλές σύγχρονες σχεδιαστικές ιδέες, διατηρεί το υψηλότερο συντελεστή ασφαλείας, απασχολεί Ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων, τον υπολογισμό και βέλτιστη σχεδίαση για να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του βραχίονα και το χέρι και επιλέγει το χαμηλής κράμα υψηλής αντοχής δομικών χαλύβων για την κατασκευή βραχίονα και το χέρι.

Καρφίτσα άξονων
Ο άξονας του pin είναι το βασικό στοιχείο για τη σύνδεση του εξοπλισμού εργασίας. LONKING επιλέγει τους προμηθευτές επαγγελματική καρφίτσα άξονων και οι άξονες καρφίτσα με την αυστηρή σφάλμα ανίχνευση στη διασφάλιση της ποιότητας. Στον άξονα του pin του LONKING εκσκαφείς έχει παχύ χρώμιο plating παλτό και υψηλή επιφάνεια τελειώστε. Η ειδική μεταχείριση που επιτρέπει την εξαιρετικά υψηλή αντοχή και αντίσταση διάβρωσης.

Κουβά
Το σώμα του κάδου είναι κατασκευασμένο από κράμα χαμηλής και υψηλής αντοχής υλικών και την εξωτερική δομή είναι κατασκευασμένη από υψηλής αντοχής και ανθεκτικά στη φθορά χαλύβων, που αποτελούν ολόκληρη ενισχυμένη κουβά. Αυτού του εκσκαφέα παρέχει κουβά διαφορετικές επιλογές να ικανοποιήσει διαφορετικές απαιτήσεις εργασίας.

Εύκολη συντήρηση και υπηρεσία
Σχεδιασμός και διαμόρφωση των CDM6240consider στην παροχή ευκαιρίας για προσωπικό συντήρησης. Περισσότερες τοποθεσίες συντήρηση μπορεί να προσεγγιστεί από το επίπεδο του εδάφους, να επιτρέπουν τη διατήρηση γρήγορο και υψηλής απόδοσης. 3 πλευρά πόρτες μπορούν να ανοίξουν κατά τη συνήθη επιθεώρηση και τη συντήρηση και κάθε σημείο της υπηρεσίας είναι εύκολα προσβάσιμα. Τα σημεία συντήρησης είναι σαφώς καθορισμένες, εύκολος να λειτουργήσει. Ηλεκτρικά στοιχεία είναι συγκεντρωμένες στο πλαίσιο ελέγχου/μ στο αμάξι για να διευκολύνει τη συντήρηση.

Μακρά συντήρηση και υπηρεσία κύκλου
Η συντήρηση και η υπηρεσία κύκλου έχει καθυστερηθεί να μειώσει τη συλλογή τμήματα συντήρησης και να ενισχύσει τη διαθεσιμότητα.

Προδιαγραφές

CDM6240

Μηχανή

Μοντέλο

Cummins6BTAA5.9-Γ βαθμίδα 2, πρότυπο

Εκτιμημένη δύναμη

133kW (178hp) 2000 rpm

Max. ροπή

708N.m/1500 rpm

Άντεξε το κτύπημα χ

102 mm × 120 mm

Μετατόπιση

5.9 L

Σχόλιο

Διατηρηθεί η ονομαστική ισχύς σε υψόμετρο 2300m.

Βάρος λειτουργίας

Περίληψη

Λειτουργίας βάρος: 22000 kg
Του επιχειρησιακού βάρους περιλαμβάνει το βάρος των 5700 mm πρότυπο βραχίονα, 2900 mm πρότυπο βραχίονα, πρότυπο κάδο 1.16m3, 600 mm κομμάτι παπούτσια, λιπαντικών, ψυκτικό μέσο, η δεξαμενή πετρελαίου ντίζελ πλήρη και το υπόλοιπο τυποποιημένη διαμόρφωση μονάδες.

Επίγεια πίεση

45 kPa (Lengthened τύπος: 50 kPa)

Χωρητικότητα υγρού

Ρεζερβουάρ

350 L

Σύστημα ψύξης

23 L

Λιπαντικό κινητήρα

18 L

Swing μονάδα κίνησης

3.8 L

Ταξιδιού τον εξοπλισμό

2 × 3.3 L

Οχείο υδραυλικού λαδιού

220 L

Swing μηχανισμός

Υψηλή ροπή κινητήρα έμβολο και πλανητικό μειωτήρα 2 σταδίων με το αυτοκίνητο. Φρένο μέσα φόρτωση κινητήρα εφαρμόζεται μέχρι την άνοιξη και απελευθερώνεται από την Υδραυλική μονάδα. Η Αυτόματη πέδηση είναι διαθέσιμη όταν το μοχλό ελέγχου ταλάντευσης είναι σε ουδέτερη θέση.

Swing ταχύτητα: 12.1 rpm
(Rpm επιμηκυνθεί τύπος: 8)

Ταξίδια με το αυτοκίνητο

Περίληψη

Την ολοκληρωμένη ταχύτητα 2 έμβολο Υδραυλική κινητήρα και μειωτής κίνηση, κινητήρα και υδραυλικών σωληνώσεων είναι τοποθετημένα μέσα στο πλαίσιο του κομμάτι για να αποτρέψει τη ζημία που προκαλείται από το τραχύ οδόστρωμα? Το μοτέρ εσωτερικό παρέχεται με την πέδηση και σοκ απορρόφηση βαλβίδα για την ομαλή λειτουργία και η στάση και η αξιόπιστη πέδησης.

Taveling ταχύτητα

3.0 - 5.1 km/h

Gradeability

35°(70%)

MaximumTraction

222 kN

Διακινούμενου μηχανισμού

Πρότυπο παρακολούθηση παπούτσι πλάτους

600 mm

Όχι. της κομμάτι υποδημάτων

49 (κάθε πλευρά)

Όχι. του carrierrollers

2 (κάθε πλευρά)

Όχι. της γραμμής οδοστρωτήρες

9 (κάθε πλευρά)

Υδραυλικό σύστημα

Κύρια αντλία

Διπλής όψης με αξονικό έμβολο μεταβλητή αντλία

Αντλία πιλοτική

Γραναζωτές αντλίες (ολοκληρωμένο σε κύρια αντλία)

Max. ροής του συστήματος

2 × 217 L / min

Max. πίεση του εξοπλισμού

34.3 MPa

Max. πιλοτικό πίεση

4.9 MPa

Λειτουργίας εξοπλισμού

Κάθε μηχανή δράσης είναι υπό τον πειραματικό έλεγχο. Το δεξιό μοχλό ελέγχει την κίνηση του βραχίονα και κουβά, ενώ το αριστερό μοχλό ελέγχει την ταλάντωση των βραχιόνων κίνηση και άνω δομή. Το ΠΟΤΗΡΙ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ πιλοτικά, παρέχεται με το joystick μοχλό για να ελέγχει τη μηχανή που ταξιδεύει ή στροφή από το πόδι ή μοχλό. Περιοδεύουσα ταχυτήτων υιοθετεί τον έλεγχο διακόπτης σωληνοειδών.

Ηλεκτρικό σύστημα

Σύστημα τάση: 24 V
Μπαταρία: 12 V, 120 A × 2


Μέγεθος μεταφορών
Τα παρακάτω μεγέθη προσεγγίζει εκείνην που του εξοπλισμού του τυπική ρύθμιση παραμέτρων.


Εργάζονται τύπο συσκευής

Πρότυπο

Μακροπρόθεσμη επίτευξη

Μήκος βραχίονα (mm)

5700

8500

Μήκος βραχιόνων (mm)

2900

6500

(mm) μήκος μεταφορές

9522

12290

β δίκτυα μεταφορών (χιλ.)

3032

3160

γ ανατροπείς απόσταση (mm)

3645

δ ουρά περιστροφής radius(mm)

2830

e έδαφος clearance(mm) αντίβαρο

1103

στ κομμάτι περιτύπωμα (mm)

2390

πλάτος συνολικό μεταφορικό g

2990

h άνω δομή πλάτος

κάθε δυνατότητα

Πρότυπο ανιχνεύω παπούτσι πλάτος

600

J Min. έδαφος clearance(mm)

480

Εύρος λειτουργίας
Τα παρακάτω μεγέθη προσέγγιση αυτό του εξοπλισμού του τυπική ρύθμιση παραμέτρων.

Εργάζονται τύπο συσκευής

Πρότυπο

Μακροπρόθεσμη επίτευξη

Μήκος βραχίονα (χιλ.)

5700

8500

Μήκος βραχιόνων (mm)

2900

6500

ΑΜΑΞ. σκάψιμο radius(mm):

9917

15746

β Max. σκάψιμο depth(mm):

6566

12004

c Max. σκάψιμο (χιλ.):

9715

13366

δ Max. ντάμπινγκ (χιλ.):

6830

10994

e Max. σκάψιμο ακτίνας σε ground(mm):

9745

15639

Max. force-ISO(kN) ξεμπλοκάρισμα κουβά:

147

90.4

Max. βραχίονα ξεμπλοκάρισμα force-ISO(kN):

107

54.8


Βασικός εξοπλισμός
Τα ακόλουθα στοιχεία εξοπλισμού αποτελούν ολόκληρη standard εξοπλισμό των CDM6240. Επιπλέον, η βασική ρύθμιση παραμέτρων θα αλλάξει μαζί με την τροποποίηση του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον τοπικό παράγοντα LONKING.

50 ένα εναλλάκτη

Εναέρια και σαγματοποιίας (εξαιρουμένων των ηχείο ραδιόφωνο)

Φανός εργασίας πλατφόρμα (1)

Αναστολή τύπου ρυθμιζόμενο κάθισμα

Βραχίονας εργασίας λαμπτήρες (2)

Ανασυρόμενος ζώνη ασφαλείας (2" πλάτος)

Ανεφοδιασμό αντλία

Τασάκι και αναπτήρα πούρων

Συστήματα μετάδοσης κίνησης

Ποτηροθήκη

Αρχική μηχανή της Cummins

A/c σύστημα που επιτρέπει γρήγορα να ξεπαγώσει

Ακτινική σφραγίδα φίλτρο αέρα

Υδραυλική ασφάλεια lock joystick

Αέρα prefilter

Ραδιόφωνο

Λάδι νερό διαχωριστικό

Αρχείο τσέπη

Φίλτρο καυσίμων

Καπέλο και το παλτό γάντζο

Καλοριφέρ κυματισμένη καθορισμός τοίχο με θέρμανση χώρου

Αριστερά/δεξιά πλευρά αποθήκευσης

Δεξαμενή καυσίμου μεγάλου όγκου

Εσωτερικού φωτισμού εξοπλισμός

Βοηθητική υδραυλική βαλβίδα (1)

Διπλό στερεοφωνικό ομιλητή

Αυτόματη πέδηση σταθμεύσεως ταλάντευσης

Openable φεγγίτη

Λειτουργία ελέγχου βραχίονα/Armholding

Υαλοκαθαριστήρα και εκτοξευτήρα ύδατος

Αντίβαρο

CAB θετική πίεση διήθησης και εξαερισμού σύστημα

Κορυφαία καπό

Σιωπηλός μάρτυρας (έξοδος διαφυγής)

Πύλη κλειδαριά και την κλειδαριά κάλυψη

Σφυρί διαφυγής

Εν στάσει συμπυκνωτή A/C

Χαλάκι δαπέδου washable καουτσούκ

Re-Ενεργοποίηση κυκλώματος βραχίονα

Πυροσβεστήρας

Βραχίονας/Armconfluence

Έγχρωμη οθόνη γραφικών

Ευθεία περιοδεύουσας υδραυλικού κυκλώματος

Οικονομική λειτουργία επιλογής

Διπλή ταχύτητα ταξιδιού

Εμφάνιση ημερομηνίας και ώρας

Μπροστινό ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης και ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης μαξιλάρι

Οθόνη του κράτους

Ρυμουλκούμενο δαχτυλίδι στο πλαίσιο βάσης

Εργάσιμη ώρα εμφάνισης, συντήρηση θυμίζουν

Αλυσίδα φρουρά ράφι

Τρέχουσα οθόνη ταχύτητας μηχανών

Ρυθμιζόμενο κάθισμα υποβραχιόνιο

Προειδοποιητικό μήνυμα


Προαιρετικός εξοπλισμός
Τον προαιρετικό εξοπλισμό που μπορεί να διαφέρει από αυτό το εγχειρίδιο. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον τοπικό παράγοντα LONKING.

Κουβά

Κονσόλα

Σύστημα προσγείωσης

Βοηθητική Υδραυλική μονάδα και αγωγού

Χαλαρά υλικών bucket 1.2m³、Loose υλικών bucket 1.35 m³

Φανός εργασίας προειδοποίηση

700 χιλ για τριπλό grouser παπούτσια

Σπάσιμο σφυρί αγωγού

CAB στέγη προστασίας των καθαρών

800 χιλ για τριπλό grouser παπούτσια

Σφυρί υδραυλικό σπάσιμο

CAB μέτωπο προστασία δίχτυ

Κομμάτι καουτσούκ μπλοκ

Ταξίδια προειδοποίηση συσκευή

Hot Tags: Εκσκαφέας υδραυλικά ερπυστριοφόρο cdm6240, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χαμηλή τιμή, καλύτερη, προϊόντα
Συναφή προϊόντα
Feedback