Κατηγορία προϊόντων

Προσθέστε: Υδρογόνου ενέργειας επώασης βιομηχανική βάση, δωμάτιο 409, πρότυπο κτίριο, 1# Dangui Road, νότια της λεωφόρου Zhihui, Dantu District, Zhenjiang City, Jiangsu επαρχία, Κίνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 201612

Τηλ: + 86-511-80873088

Φαξ: + 86-511-80873089

Κιν: +8615862985234

Επαφές: Jack Wang

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: jackwang@akwchina.com


Εκσκαφέας υδραυλικά ερπυστριοφόρο CDM6365H

Εκσκαφέας υδραυλικά ερπυστριοφόρο CDM6365H

Κατασκευή μηχανημάτων CDM6365H χαρακτηριστικά: CDM6365H προσφέρει μια ποικιλία από εργάζονται συνδυασμούς συσκευών και προσαρμόζεται σε διαφορετικό περιβάλλον εργασίας ευέλικτα. Με πρότυπο εργασίας συσκευή: δράσης ευκίνητη, stro

Detailed description

Κατασκευή μηχανημάτων CDM6365H χαρακτηριστικά:

CDM6365H προσφέρει μια ποικιλία από εργάζονται συνδυασμούς συσκευών και προσαρμόζεται σε διαφορετικό περιβάλλον εργασίας ευέλικτα.
Με πρότυπο εργασίας συσκευή: δράσης ευκίνητη, σκάψιμο ισχυρή δύναμη. Χρησιμοποιείται ευρέως στην εξόρυξη, οδοποιίας, εθνικό αμυντικό, Δημοτική κατασκευή, hydropowerengineering κλπ.
Με συσκευή συντομευμένη τύπος εργασίας: σούπερ μεγάλο κάδο χωρητικότητας. Completingefficiencyof φόρτωση εργασιών και εκσκαφών χαλαρά υλικά.
Με συσκευή επιμηκυνθεί τύπος εργασίας: Μέγιστη ακτίνα σκάψιμο είναι πάνω από 20m. Μεγάλες αποστάσεις και το βάθος του χώρου εργασίας κάνει κανάλι εκσκαφή και ο καθαρισμός εύκολα. Χρησιμοποιείται ευρέως σε νερό έργο.

Cummins 6C8.3
Αρχική Cummins υψηλής ισχύος, υψηλή ροπή και turbo χρέωση 6-κύλινδρο άμεσου ψεκασμού engine6-κύλινδρο 4-χρονος άμεση έγχυση υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα εγγυάται την υψηλή αξιοπιστία και αντοχή. Αέρα ψύξης αέρα-αέρα μεταξύ ψύκτη σύστημα κατά τη διάρκεια πεπιεσμένου αέρα, μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά η περιεκτικότητα σε οξυγόνο κατά την καύση. Το κέντρο εγχύσεων καυσίμων υπό υψηλή πίεση εγχύσεων επιτρέπει την ομοιόμορφη αλατώδης καυσίμων, εγγυάται την κανονική καύση και μειώνει την εκπομπή καυσαερίων αερίου. Υιοθετεί το μεγάλο σιγαστήρα και το νέο ανεμιστήρα ψύξης για να εξαλείψει το θόρυβο του κινητήρα.

Σύστημα φιλτραρίσματος
Το υψηλής απόδοσης φίλτρο αέρα διπλό στοιχείο εξασφαλίζει την ποιότητα του αέρα εισαγωγής του κινητήρα. Επιπλέον, το λουτρό πετρελαίου τύπου αέρα prefilter μπορεί να πραγματοποιήσει το τραχύ φιλτραρίσματος πάνω από την εισαγωγή αέρα για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία υπό συνθήκες εργασίας σκόνη υψηλής συγκέντρωσης και να παρατείνει το διάστημα μεταξύ συντηρήσεων του φίλτρου αέρα. Το λάδι νερό διαχωριστικό και φίλτρο καυσίμων δύο σταδίων, θα διηθήματος την τα καύσιμα πολλές φορές στη διασφάλιση της ποιότητας των καυσίμων που τροφοδοτούνται στη μηχανή.

Σύστημα ψύξης
Η παράλληλη καλοριφέρ διευκολύνει επίδραση ψύξης καλύτερα και υπηρεσιών.

Συντήρηση και επισκευές
Η εύκολη συντήρηση του κινητήρα άμεσου ψεκασμού μειώνει το κόστος συντήρησης. Η παγκόσμια μετά από την υπηρεσία του κινητήρα, επιτρέπει την κατανομή των παγκόσμιων πόρων. Αυτό ενίσχυση της αποτελεσματικότητας υπηρεσία, ανακούφιση από το άγχος των πελατών και θα διασφαλίσει το ποσοστό συμμετοχής του εκσκαφέα.

Ειδικός διαχείρισης κινητήρα
Οι στροφές του κινητήρα επιτρέπει 10 ρυθμιζόμενα γρανάζια μέσα από το ποτενσιόμετρο του γκαζιού και επιτυγχάνει την ακριβή διαχείριση πέρα από τον αριθμό στροφών μέσα από τον έλεγχο του γκαζιού κινητήρα από την DC σερβο μηχανή. Τον κινητήρα επιτρέπει την αυτόματη λειτουργία του ρελαντί/επιτάχυνση τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων. Έχει μια λειτουργία της αφής αυξήσεων δύναμης, μπορεί να χειριστεί την κατάσταση λειτουργίας υψηλής αντοχής με ευκολία.

Τρόπος ελέγχου
Υιοθετεί το σύστημα ελέγχου θετική ροή προηγμένο κόσμο για να κάνει το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, το υδραυλικό σύστημα και κινητήρα πάντα σε κατάσταση βέλτιστη διαμόρφωση ταιριάζοντας το λογικό δύναμη. Η αυτόματη προσαρμογή διανομή υδραυλικό σύστημα και ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ μπορεί όχι μόνο εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση κόστους, αλλά επίσης βελτιώνει την αποδοτικότητα εργασίας σε μεγάλο βαθμό.

Λειτουργίες
Αυτό το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με τις λειτουργίες του ευθεία ταξιδιού, βραχίονα/συμβολή, βραχίονα/εκμετάλλευση, ταλάντευση προτεραιότητα, ταλάντευση αντι-αντιστροφή και αναγέννηση του βραχίονα κυλίνδρου. Κάθε κύκλωμα χωρίς παρεμβολές κατά σύνθετη δράση. Σκάψιμο του βραχίονα και κουβά καθώς και άρση και swing βραχίονα, την ίδια στιγμή κατά τη διάρκεια λειτουργίας? Οι λειτουργίες του αριστερού και του δεξιού κινητήρες είναι ανεξάρτητη κατά τη διάρκεια ταξιδιωτική βαλίτσα.

Βοηθητική υδραυλική βαλβίδα
Την κύρια βαλβίδα είναι εφοδιασμένο με μια σειρά αναμονής βαλβίδες για να διευκολύνει την εγκατάσταση των άλλων αξεσουάρ, όπως το σπάσιμο σφυρί.

Σύστημα φιλτραρίσματος
Το υδραυλικό κύκλωμα είναι εξοπλισμένο με το φίλτρο υδραυλικού λαδιού υψηλής ποιότητας που μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των υδραυλικών στοιχείων.

Εξαρτήματα
Την ειδική σχεδίαση της υδραυλικό σύστημα και τοποθεσία μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα του συστήματος της μηχανής. Η δεξαμενή υδραυλικού ελαίου, κύρια αντλία και κύρια βαλβίδα είναι διατεταγμένα στενά να συντομεύσει οι γραμμές σύνδεσης και έτσι θα μείωναν την τριβή και την πίεση πτώση της γραμμής. Το ψυγείο είναι τοποθετημένα στη δεξιά πλευρά πίσω από το αμάξι για να μειώσει αποτελεσματικά το θόρυβο, θερμού αέρα και καυσαερίων που έλαβε από τον φορέα εκμετάλλευσης.

Πιλοτικό σύστημα
Η αντλία πιλοτική είναι ανεξάρτητη από την κύρια αντλία και προμήθεια πετρελαίου στο πιλοτικό σύστημα που εγγυάται τη σταθερή και ανεξάρτητη πιλοτική ελέγχου και διευκόλυνση της συντήρησης.

Οθόνη
Η οθόνη πολλαπλών χρήσεων αληθινό χρώμα επιτρέπει σε πραγματικό χρόνο παρακολούθηση και επίδειξη της κρατική μηχανή, ταχύτητα του κινητήρα, θερμοκρασία ψυκτικού, πετρελαίου πίεση και καυσίμων επίπεδο κλπ.

Λειτουργία ελέγχου ενέργειας
3 δύναμη μπορεί διακόπτης τρόπων βαρέων καθηκόντων δύναμη του τρόπου (H λειτουργία), εξοικονόμηση κατανάλωσης (S mode) και λειτουργία ελαφρά ενέργειας (λειτουργία L) στο θα τη μείωση της απώλειας ενέργειας. Ο συνδυασμός των 3 τρόπους μπορεί να μειώσει την κατανάλωση καυσίμων και να ανταποκρίνονται καλύτερα τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας.

Σφάλμα αυτόματης προειδοποίησης
Επιτρέπει το σφάλμα διαγνωστικών auto προειδοποίηση οθόνη και μήνυμα σφάλματος, αποθηκεύστε έως 99.000 κομμάτια περίπου για να διευκολυνθεί η κλήση σφάλμα και η έρευνα κατά την συντήρηση του εξοπλισμού. Υπάρχουν 3 επίπεδα της οθόνης προειδοποίηση ανάλογα με τη σοβαρότητα της βλάβης.

Αυτόματη προστασία υπερθέρμανσης του κινητήρα
Η προστασία υπερθέρμανσης θα να είμαι ενεργός εάν η θερμοκρασία του ψυκτικού υγρού υπερβαίνει 102℃. Στη συνέχεια ο κινητήρας θα δεν σβέση, ενώ το σύστημα θα μειώσει την ταχύτητα του κινητήρα. Ωστόσο, εάν η θερμοκρασία του ψυκτικού είναι πάρα πολύ υψηλή, ο φορέας εκμετάλλευσης πρέπει να κλείσει τη μηχανή όπως απαιτείται και να μάθετε τα αίτια της βλάβης.

Προστασία πίεσης χαμηλή πετρελαίου
Όταν πετρελαίου πίεση κάτω από την τυποποιημένη τιμή, θα κλείσει το διακόπτη πίεσης λαδιού, την προειδοποίηση του κειμένου θα εμφανίσει για 3 s και, στη συνέχεια, η μηχανή θα επιβραδύνει σε χαμηλές στροφές βραδυπορείας. Στην περίπτωση αυτή, ο φορέας εκμετάλλευσης πρέπει να κλείσει τη μηχανή όπως απαιτείται για να προστατεύσει τη μηχανή.

Θυμίζουν συντήρησης Auto
Η οθόνη θα υπενθυμίσει περιοδικά ο χειριστής του αλλάζει το λιπαντικό κινητήρα, λίπος και φίλτρο στοιχείο με το καθορισμένο χρονικό διάστημα για την υποστήριξη της υπηρεσίας ρουτίνας.

Κύριο πλαίσιο
Η λογική διάταξη των γερό πλαίσιο κύρια βελτιστοποιεί την αξιοποίηση των χαλύβων.

Σύστημα προσγείωσης
Στο Χ-διαμορφωμένη σύστημα προσγείωσης με βαρέως τύπου πλαίσιο δομή υποβάλλεται στον αναλυτικό υπολογισμό επανειλημμένες πεπερασμένων στοιχείων και να ενισχύσει τη συνολική ακαμψία, δύναμη και στρεπτική αντίσταση. Σύστημα προσγείωσης είναι συγκολλημένα από τις πλάκες δομικού χάλυβα χαμηλού κράματος με συνολική διαδικασία ποιοτικού ελέγχου. Κρίσιμη συγκολλήσεις υπόκεινται πλήρως σε ανίχνευση σφαλµάτων και το στρες τεστ για την ποιότητα του προϊόντος.

Κομμάτι
Υπάρχουν φουσκωτά και λίκνο αντιολισθητικών αλυσίδων στη μέση τις συνδέσεις διαδρομής. Χρησιμοποιώντας τύπου m-σφραγίδες για να εξασφαλιστεί η λιπαντική επίδραση του ρολό καρφίτσα και καρφίτσα Μπους. Επέκταση της γραμμής εργασίας ζωής αποτελεσματικά.

Ταξίδια συσκευή
Μονάδας απασχολεί τα εισαγόμενα κινητήρες υψηλής ποιότητας και κινητήριου τροχού υιοθετεί θέρμανσης υψηλής συχνότητας συνολική σκληραίνοντας διαδικασία για να ενεργοποιήσετε την εξαιρετική αντίσταση σε φθορά του χείλους εξωτερικά εργαλεία.

Ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης μαξιλάρι
Ο ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης μαξιλάρι με στοιχεία στεγανοποίησης υψηλής ποιότητας εγγυώνται αποτελεσματικά την υψηλή πίεση, σφράγιση στο εσωτερικό του μπλοκ των κυλίνδρων? τα ελατήρια υπόκεινται στη ειδική θερμική επεξεργασία για να επιτρέψει την εξαιρετική καταπόνησης.

Σύστημα απορρόφησης κραδασμών cab
Το αμάξι κέλυφος εγκαθίσταται στην πλατφόρμα μέσα από την απορρόφηση των κραδασμών υλικά που αποτελούνται από το πυρίτιο πετρελαίου και συνθετικών ελαστικών για να ανακουφίσει τη δόνηση, μείωση του θορύβου και εγγυώνται την άνεση λειτουργίας. Εξωτερική καμπίνα δομή
Η στέγη και οι δύο πλευρές της καμπίνας ενισχύονται από το χάλυβα σωλήνες για την ενίσχυση της αντίστασης κούραση και απόσβεση ικανότητα. Η πτώση αντικειμένου προστασίας σε περίπτωση ανατροπής είναι βιδωμένο στο μέτωπο αμαξιών άμεσα να διευκολυνθεί η απομάκρυνση και συνεπώς επιτρέπουν στη μηχανή για να προσαρμοστούν στις συνθήκες εργασίας και ικανοποιεί τις απαιτήσεις ασφάλειας καθορισμένο.

Windows
Το γυαλί είναι επέμενε να τον ΦΑΠ άμεσα χωρίς πλαίσιο για να διευρύνει το οπτικό πεδίο. Τα παράθυρα επιτρέπουν ελεύθερη προσαρμογή για να ανοίξετε/κλείσετε εμπρός και επάνω παράθυρο και παρμπρίζ? Εκτός αυτού, το μπροστινό γυαλί μπορεί να ρυθμιστεί σε οροφή πάνω από το χειριστή.

Σκουπίστε μπροστινό
Η ψήκτρα που βρίσκεται μπροστά από το αμάξι πυλώνα διευρύνεται ο χειριστής οπτικό πεδίο? επιτρέπει τη συνεχή και διαλείπουσα λειτουργία τρόπους.

Ασφαλή και άνετη καμπίνα
Αριστερά/δεξιά πυλώνα τύπου ενισχυμένο αμάξι είναι σύμφωνη με 15012117-2: 2008 και την προαιρετική καμπίνα FOPS συμμορφώνεται με 15010262:1998, για να εξασφαλίζεται η ασφάλεια του χειριστή. Ο χώρος της καμπίνας 2.7m3 κάνει τη λειτουργία του εκσκαφείς άνετα. Η λογική διάταξη των στοιχείων ελέγχου βρεθείτε στην καμπίνα επιτρέπει εύκολη λειτουργία.

Πρότυπο Cab εξοπλισμός
Το αμάξι μέσα περιλαμβάνει το πούρο αναπτήρας δίσκος ash, ποτηροθήκη, άγκιστρο παλτό, μικρός κλειστός τόπος και αποθήκευσης rack, που ενισχύουν την άνεση λειτουργίας.

Σύστημα a/c
Την υψηλή απόδοση και την υγιή A/C επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί. Πίνακα ελέγχου συνοπτικό και εύκολο τύπου κλειδί λειτουργία? πολυ-κατεύθυνσης A/C στόμιο εξόδου αέρα που επιτρέπει την γρήγορη ρύθμιση της καμπίνας μέσα θερμοκρασίας και γρήγορα να ξεπαγώσει. Η λειτουργία Αυτοδιάγνωσης Βλαβών διευκολύνει τη διατήρηση A/C.

Deluxe κάθισμα
Το κάθισμα άνετο αναστολή τύπου είναι εφοδιασμένο με υδραυλικό αποσβεστήρα δονήσεων? την ευρεία πλάτη του καθίσματος επιτρέπει την υποστήριξη μέσης και την καμπύλη προφίλ επιτρέπει άνετη οδήγηση? το διπλό slide διαδρομής πολλαπλών τρόπο πολλαπλών βημάτων κανονισμού που επιτρέπει στους διαφορετικά να βρεί την καλύτερη στάση? η ευρεία πεντάλ χώρος επιτρέπει τέντωμα το ελεύθερο σώμα και ανακουφίζει από τον φορέα εκμετάλλευσης από την κούραση λειτουργία εδώ και πολύ καιρό.
Joystick κλειδαριά ασφαλείας
Το joystick κλειδαριά ασφαλείας υδραυλική βρίσκεται έξω από το κουτί αριστερό βραχίονα στο αμάξι. Το μηχάνημα ελέγχου είναι ενεργό μόνο όταν το joystick είναι σε θέση, η οποία μπορεί να αποτρέψει τη λάθος λειτουργία με αποτελεσματικό τρόπο.

Μοχλό ελέγχου
Το λογικό σχέδιο των μοχλό ελέγχου σώζει την προσπάθεια λειτουργίας από την αρχή μοχλών? το εργονομικό σχέδιο επιτρέπει στο χειριστή για να διατηρήσει το φυσικό καρπό και μπράτσο στάση. Το κτύπημα μέτρια joystick ανακουφίζει από το βαθμό της κόπωσης και εξασφαλίζει τον ακριβή έλεγχο.

Διακόπτη πίνακα ελέγχου
Πίνακα ελέγχου, στο παράθυρο αριστερά/δεξιά πιλοτικό είναι σε συνοπτική και αισθητική διάταξη και η λειτουργία της πληκτρολόγησης είναι εύκολη.

Βραχίονα και το χέρι
Να αντιμετωπίσουν το υψηλό φορτίο κατά τη διάρκεια λειτουργίας, η ομάδα σχεδιασμού & ανάπτυξης της LONKING υιοθετεί πιο συντηρητική σχεδιασμός φιλοσοφία, διατηρεί το υψηλότερο συντελεστή ασφαλείας, απασχολεί Ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων, τον υπολογισμό και βέλτιστη σχεδίαση για να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του βραχίονα και το χέρι και να επιλέγει το χαμηλής κράμα υψηλής αντοχής δομικών χαλύβων για την κατασκευή βραχίονα και το χέρι.

Καρφίτσα άξονων
Ο άξονας του pin είναι το βασικό στοιχείο για τη σύνδεση της συσκευής εργασίας. LONKING επιλέγει τους προμηθευτές επαγγελματική καρφίτσα άξονων και οι άξονες καρφίτσα με την αυστηρή σφάλμα ανίχνευση στη διασφάλιση της ποιότητας. Στον άξονα του pin του LONKING εκσκαφείς έχει παχύ χρώμιο plating παλτό και υψηλή επιφάνεια τελειώστε. Η ειδική μεταχείριση που επιτρέπει την εξαιρετικά υψηλή αντοχή και αντίσταση διάβρωσης.

Κουβά
Το σώμα του κάδου είναι κατασκευασμένο από κράμα χαμηλής και υψηλής αντοχής υλικών και την εξωτερική δομή είναι κατασκευασμένη από υψηλής αντοχής και ανθεκτικά στη φθορά χαλύβων, που αποτελούν ολόκληρη ενισχυμένη κουβά. Αυτού του εκσκαφέα παρέχει κουβά διαφορετικές επιλογές να ικανοποιήσει διαφορετικές απαιτήσεις εργασίας.

Εύκολη συντήρηση και υπηρεσία
Ο σχεδιασμός και η διαρρύθμιση του CDM6365H έχει λάβει την παρέχοντας ευκολία για συντήρηση του ατόμου υπόψη. Περισσότερες τοποθεσίες συντήρηση μπορεί να προσεγγιστεί από το επίπεδο του εδάφους, να επιτρέπουν τη διατήρηση γρήγορο και υψηλής απόδοσης. 3 πλευρά πόρτες μπορούν να ανοίξουν κατά τη συνήθη επιθεώρηση και τη συντήρηση και κάθε σημείο της υπηρεσίας είναι εύκολα προσβάσιμα. Τα σημεία συντήρησης είναι σαφώς καθορισμένες, εύκολος να λειτουργήσει. Ηλεκτρικά στοιχεία είναι συγκεντρωμένες στο πλαίσιο ελέγχου/μ στο αμάξι για να διευκολύνει τη συντήρηση.

Μακρά συντήρηση και υπηρεσία κύκλου
Η συντήρηση και η υπηρεσία κύκλο της CDM6365H παρατάθηκε να μειώσει τη συλλογή τμήματα συντήρησης και να ενισχύσει τη διαθεσιμότητα.

ΠροδιαγραφέςCDM6365H
ΜηχανήΜοντέλοCummins6C8.3Εκτιμημένη δύναμη197kW (265hp) 1950 rpmMax. ροπή1219/1300Άντεξε το κτύπημα χ114 mm × 135 χιλιοστάΜετατόπιση8.3 LΣχόλιοΔιατηρηθεί η ονομαστική ισχύς σε υψόμετρο 2300m.Βάρος λειτουργίαςΠερίληψηΛειτουργίας βάρος: 34000 kg του επιχειρησιακού βάρους περιλαμβάνει το βάρος του 6470mm πρότυπο βραχίονα, 2900mm πρότυπο βραχίονα, πρότυπο κάδο 1.6m3, 600 mm διαδρομής, λιπαντικών, ψυκτικό μέσο, η δεξαμενή πετρελαίου ντίζελ πλήρη και το υπόλοιπο τυποποιημένη διαμόρφωση μονάδες.Επίγεια πίεση68 kPa (Lengthened τύπος: 70kPa)Χωρητικότητα υγρούΡεζερβουάρ580 LΣύστημα ψύξης33 LΛιπαντικό κινητήρα35 LSwing μονάδα κίνησης7.2 LΤαξιδιού τον εξοπλισμό2 × 11 LΟχείο υδραυλικού λαδιού530 LSwing μηχανισμόςΠερίληψηΥψηλή ροπή κινητήρα έμβολο και πλανητικό μειωτήρα 2 σταδίων με το αυτοκίνητο. Φρένο μέσα φόρτωση κινητήρα εφαρμόζεται μέχρι την άνοιξη και απελευθερώνεται από την Υδραυλική μονάδα.
Η Αυτόματη πέδηση είναι διαθέσιμη όταν το μοχλό ελέγχου ταλάντευσης είναι σε ουδέτερη θέση.Η ταχύτητα ταλάντευσης9.5 rpm (Lengthened τύπος: 7.5 περιστροφές/λεπτό)Ταξίδια με το αυτοκίνητοΠερίληψηΤην ολοκληρωμένη ταχύτητα 2 έμβολο Υδραυλική κινητήρα και μειωτής κίνηση, κινητήρα και υδραυλικών σωληνώσεων είναι τοποθετημένα μέσα στο πλαίσιο του κομμάτι για να αποτρέψει τη ζημία που προκαλείται από το τραχύ οδόστρωμα? Το μοτέρ εσωτερικό παρέχεται με την πέδηση και σοκ απορρόφηση βαλβίδα για την ομαλή λειτουργία και η στάση και η αξιόπιστη πέδησης.Taveling ταχύτητα3.25 - 5.43 km/hGradeability35°(70%)MaximumTraction298kNΔιακινούμενου μηχανισμούΠρότυπο παρακολούθηση παπούτσι πλάτους600 mmΌχι. κομμάτι παπούτσια48 (κάθε πλευρά)Όχι. του carrierrollers2 (κάθε πλευρά)Όχι. της γραμμής οδοστρωτήρες8 (κάθε πλευρά)Υδραυλικό σύστημαΚύρια αντλίαΔιπλής όψης με αξονικό έμβολο μεταβλητή αντλίαΑντλία πιλοτικήΓραναζωτές αντλίες (ολοκληρωμένο σε κύρια αντλία)Max. ροής του συστήματος2 × 340 L / minMax. πίεση του εξοπλισμού34.3 MPaMax. πιλοτικό πίεση3.9 MPaΛειτουργίας εξοπλισμούΚάθε μηχανή δράσης είναι υπό τον πειραματικό έλεγχο. Το δεξιό μοχλό ελέγχει την κίνηση του βραχίονα και κουβά, ενώ το αριστερό μοχλό ελέγχει την ταλάντωση των βραχιόνων κίνηση και άνω δομή. Το ΠΟΤΗΡΙ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ πιλοτικά, παρέχεται με το joystick μοχλό για να ελέγχει τη μηχανή που ταξιδεύει ή στροφή από το πόδι ή μοχλό. Περιοδεύουσα ταχυτήτων υιοθετεί τον έλεγχο διακόπτης σωληνοειδών.Ηλεκτρικό σύστημαΣύστημα τάση: 24 V μπαταρία: 12 V, 120 A × 2


Μέγεθος μεταφορών
Τα παρακάτω μεγέθη προσεγγίζει εκείνην που του εξοπλισμού του τυπική ρύθμιση παραμέτρων.


Το σχήμα που σημειώνονται με παί? * & rdquo? αναφέρεται η τυπική ρύθμιση παραμέτρων.CDM6365H
Μήκος βραχίονα (χιλ.)58506470 *11000
Μήκος βραχιόνων (mm)26002900 *8500
ένα μήκος μεταφορών106901128315690
β δίκτυα μεταφορών (χιλ.)372435183325
γ ποτήρια Distance(mm)4030
d ουρά Swing Radius(mm)3512
e έδαφος αντίβαρο Clearance(mm)1211
στ κομμάτι μετρητής2590
πλάτος συνολικό μεταφορικό g3237
h ανωδομή πλάτος3145
εγώ πρότυπο παρακολούθηση παπούτσι πλάτος600
J Min. εδάφους Clearance(mm)500
CAB (χιλ.)3140


Εύρος λειτουργίας
Τα παρακάτω μεγέθη προσέγγιση αυτό του εξοπλισμού του τυπική ρύθμιση παραμέτρων.


Το σχήμα που σημειώνονται με παί? * & rdquo? αναφέρεται η τυπική ρύθμιση παραμέτρων.CDM6365H
Μήκος βραχίονα58506470 *11000
Μήκος βραχίονα26002900 *8500
ΑΜΑΞ. σκάψιμο radius(mm)99111081320143
β Max. σκάψιμο depth(mm)6211706915126
c Max. σκάψιμο (χιλ.)94941001816575
δ Max. ντάμπινγκ (χιλ.):6417694214218
e Max. ακτίνα σκάψιμο στην ground(mm)96941061520038
Max. κουβά force-ISO(kN) ξεμπλοκάρισμα21121190.4
Max. βραχίονα ξεμπλοκάρισμα force-ISO(kN)19717871.3


Ο στάνταρ εξοπλισμός τα ακόλουθα στοιχεία εξοπλισμού αποτελούν μέρος της το σύνολο κανονικός εξοπλισμός του CDM6365H. Επιπλέον, η βασική ρύθμιση παραμέτρων θα αλλάξει μαζί με την τροποποίηση του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον τοπικό παράγοντα LONKING.
70 ένα εναλλάκτηΑναστολή τύπου ρυθμιζόμενο κάθισμα,
Φανός εργασίας πλατφόρμα (1)Ανασυρόμενος ζώνη ασφαλείας (2" πλάτος)
Βραχίονας εργασίας λαμπτήρες (2)Τασάκι και αναπτήρα πούρων
Ανεφοδιασμό αντλίαΠοτηροθήκη
Αρχική μηχανή της CumminsA/c σύστημα που επιτρέπει γρήγορα να ξεπαγώσει
Ακτινική σφραγίδα φίλτρο αέρα
Αέρα prefilterΥδραυλική ασφάλεια lock joystick
Λάδι νερό διαχωριστικόΡαδιόφωνο
Φίλτρο καυσίμωνΑρχείο τσέπη
Καλοριφέρ κυματισμένη καθορισμός τοίχο με θέρμανση χώρουΚαπέλο και το παλτό γάντζο
Δεξαμενή καυσίμου μεγάλου όγκουΑριστερά/δεξιά πλευρά αποθήκευσης
Βοηθητική υδραυλική βαλβίδα (1)Εσωτερικού φωτισμού εξοπλισμός
Αυτόματη πέδηση σταθμεύσεως ταλάντευσηςΔιπλό στερεοφωνικό ομιλητή
Βραχίονα ελέγχου λειτουργία συγκράτησηςOpenable φεγγίτη
ΑντίβαροΥαλοκαθαριστήρα και εκτοξευτήρα ύδατος
Κορυφαία καπόCAB θετική πίεση διήθησης και εξαερισμού σύστημα
Πύλη κλειδαριά και την κλειδαριά κάλυψηΣιωπηλός μάρτυρας (έξοδος διαφυγής)
Εν στάσει συμπυκνωτή A/CΣφυρί διαφυγής
Re-Ενεργοποίηση κυκλώματος βραχίοναΧαλάκι δαπέδου washable καουτσούκ
Βραχίονα συμβολήΠυροσβεστήρας
Ευθεία περιοδεύουσας υδραυλικού κυκλώματοςΈγχρωμη οθόνη γραφικών
Διπλή ταχύτητα ταξιδιούΟικονομική λειτουργία επιλογής
Μπροστινό ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης και ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης μαξιλάριΕμφάνιση ημερομηνίας και ώρας
Ρυμουλκούμενο δαχτυλίδι στο πλαίσιο βάσηςΟθόνη του κράτους
Αλυσίδα φρουρά ράφιΕργάσιμη ώρα εμφάνισης, συντήρηση θυμίζουν
Ρυθμιζόμενο κάθισμα υποβραχιόνιοΤρέχουσα οθόνη ταχύτητας μηχανών
Εναέρια και σαγματοποιίας (εξαιρουμένων των ηχείο ραδιόφωνο)Προειδοποιητικό μήνυμα


Προαιρετικός εξοπλισμός CDM6365H τον προαιρετικό εξοπλισμό που μπορεί να διαφέρει από αυτό το εγχειρίδιο. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον τοπικό παράγοντα LONKING.
ΚουβάΚονσόλαΣύστημα προσγείωσηςΒοηθητική Υδραυλική μονάδα και αγωγού
Βαρέων καθηκόντων κουβά 1.8 m ³ (μόνο για 5800 mm μήκος βραχίονα και 2600 mm μήκος βραχίονα) χαλαρά υλικών bucket 1.8 m ³ χαλαρά υλικών bucket 2.0 m³ χαλαρά υλικών bucket 2,2 m³ χαλαρό υλικό βράχου κουβά 0,5 m ³ (μόνο για 11000 mm μήκος βραχίονα και 8500 mm μήκος βραχίονα)Φανός εργασίας προειδοποίηση700 χιλ για τριπλό grouser παπούτσιαΣπάσιμο σφυρί αγωγού
CAB στέγη προστασίας των καθαρών800 χιλ για τριπλό grouser παπούτσιαΣφυρί υδραυλικό σπάσιμο (δεν είναι διαθέσιμη για 11000mm μήκος βραχίονα και 8500mm μήκος βραχίονα)
CAB μέτωπο προστασία δίχτυΚομμάτι καουτσούκ μπλοκ
Ταξίδια προειδοποίηση συσκευή
Hot Tags: Εκσκαφέας υδραυλικά ερπυστριοφόρο cdm6365h, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χαμηλή τιμή, καλύτερη, προϊόντα
Συναφή προϊόντα
Feedback